Tietoja

Luolamestari.com (sivusto) on epävirallinen, ilmainen ja yksityisesti ylläpidetty suomenkielinen Dungeons & Dragons (D&D) -roolipelin fanisivusto. Tämä sivusto on tarkoitettu keräämään ja säilyttämään tietoja pelikampanjoista D&D:n eri maailmoissa omaksi ja muiden iloksi ja huviksi. Sivusto saattaa sisältää myös sisältöä kotitekoisissa maailmoissa, joita pelataan D&D:n sääntökirjoja tai avoimia sääntöjä käyttämällä. 

Vaikka sivustolla käytetään kuvia ja logoja, joiden oikeudet omistaa Wizards of the Coast, Wizard of the Coast ei mitenkään tue tai sponsoroi tätä sivustoa. Näitä kuvia ja muita sisältöjä käytetään luvalla Wizards of the Coastin fanisisältökäytäntöjen puitteissa.

Sivustolla käytetään myös muuta kuvitusta, jota on etsitty google kuvahaulla sopivaksi kuvitukseksi sivustolle. En omista näiden kuvien tekijänoikeuksia, eikä tarkoitus ole luokata kenenkään tekijänoikeuksia. Jos haluat että kuva, johon sinulla on tekijänoikeus poistetaan, tai jos haluat että tekijänimi lisätään kuvan yhteyteen. Ota yhteyttä, kiitos!

Suomennoksissa käytetään etenkin sääntöjen osalta lähteenä Legendoja & Lohikäärmeitä -fantasiaroolipeliä. 

Vastaa